El Dia del Comerç Local arriba a Benicarló per a incentivar i dinamitzar l’economia

Benicarló s’uneix a la proposta de Conselleria, ajuntaments i confederacions de comerç a celebrar el Dia del Comerç Local, que se celebrarà el dimecres 25 d’octubre. Aquesta iniciativa pretén incentivar la economia i el comerç local

Economía 18 de octubre de 2023 Redacció Redacció
epa

La regidora de Comerç i Mercats, Sonia Foix, acompanyada de la representant de la Unió de Comerços María José Batiste i de la secretària de l’Associació de Venedors del Mercat, Gema Roca, ha presentat els actes que s’han organitzat a Benicarló amb motiu del Dia del Comerç Local que es commemora cada any el 25 de març.

Per a impulsar aquest dia, la Regidoria de Comerç ha programat actuacions itinerants a la plaça del Mercat i, a més, es repartiran bosses a les persones que compren als establiments locals.

«El que volem —ha declarat la regidora de Comerç— és que siga un impuls molt gran per a Benicarló. És un dia de celebració i estem molt contents de poder sumar-nos aquest any a aquesta iniciativa» Sonia Foix ha explicat que «enguany comptarem amb diferents activitats per a dinamitzar el comerç: unes actuacions itinerants que aniran pels comerços proposants jocs que incentiven la participació de la clientela».

María José Batiste, de la Unió de Comerços, ha afirmat que «em pareix una bona iniciativa que es tinga en compte al comerç perquè es un dinamitzador de l’economia local» Batiste ha agraït a l’Ajuntament la seua implicació en aquest dia i ha afegit que «esperem que la resposta de la gent siga positiva i beneficiosa per a tothom».

Per part de l’Associació de Venedors del Mercat, Gema Roca ha animat els benicarlandos i benicarlandes a comprar al Mercat i ha destacat la qualitat dels productes que s’hi poden trobar.

Tant la regidora com les representants de les associacions comercials han convidat tothom a participar del Dia del Comerç Local amb l’objectiu de reivindicar-lo com a «motor de la vida diària de molta gent de Benicarló».

Te puede interesar
Lo más visto