El Partit Popular d'Onda ha celebrat aquest matí la seva trobada anual amb afiliats i simpatitzants

Una reunió multitudinària en la qual la presidenta local, Carmina Ballester, ha pres la paraula per expressar el seu agraïment per la tasca intensa de tots els membres del PP d'Onda al llarg de l'últim any. Han aconseguit el seu millor resultat a les eleccions municipals, assolint un impressionant 65% dels vots

Política 27 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_8865

Durant l'àpat, Ballester va destacar la importància del compromís i la dedicació dels afiliats i simpatitzants, que han contribuït significativament a l'èxit del partit a Onda. Va subratllar que aquesta fita no només representa un esdeveniment històric per al Partit Popular local, sinó que també demostra la confiança que els ciutadans han dipositat en l'equip i la seva visió per a la ciutat.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de nombrosos membres del partit, així com de ciutadans interessats en la feina del Partit Popular a Onda. L'ambient va ser de celebració i unió, ja que tots compartiren l'orgull pel resultat obtingut en les últimes eleccions municipals.

Carmina Ballester va agrair als assistents pel seu suport continu i els va animar a continuar treballant junts per aconseguir un Onda encara millor en el futur. Amb un fort suport de la comunitat, el Partit Popular d'Onda es prepara per afrontar els reptes que vindran i continuar sent una veu influent en la política local.

Te puede interesar
Lo más visto