Els representants del PSPV en el Partit Judicial de Llucena han llançat una crida unànime al PP de la Diputació de Castelló perquè complisca la seua promesa d'eliminar el recàrrec provincial de l'IAE

Els representants d'aquesta comarca, estretament vinculada a l'activitat industrial, insten al nou govern a que "convertisca aquesta demanda en una realitat concreta en incloure-la en els pròxims pressupostos provincials de 2024"

Política 27 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Samuel Falomir (2)

Samuel Falomir també ha aplaudit l'anunci del Govern central sobre l'assignació de 70 milions d'euros en ajudes directes a la indústria intensiva en gas a Castelló per compensar els excessos de costos derivats de l'augment de les tarifes energètiques. Ha destacat que aquestes mesures de suport al sector ceràmic representen la inversió més gran mai vista a la província, subratllant que en crisis anteriors, "altres governs no van destinar ni un euro a la recuperació de la nostra indústria". Aquests recursos se sumen als 100 milions d'euros mobilitzats pel Govern de Ximo Puig per a reforçar l'economia local.

El PSPV espera que la Diputació passe de la retòrica a l'acció i prenga mesures concretes per recolzar el sector ceràmic, vital per a l'economia comarcal i provincial. Han recordat les constants referències a l'IAE i han demanat que no es quede solament en paraules, sinó que es traduïsca en accions efectives per a recolzar aquest sector.

En la reunió d'alcaldes i portaveus, també es van abordar altres temes d'interés per a les comarques de l'Alcalatén i l'Alt Mijares, com la millora de les connexions viàries i el manteniment de les transferències de la Diputació als municipis. La pròxima setmana es durà a terme una altra reunió d'aquesta ronda de contactes per aportar idees als pressupostos de 2024, aquesta vegada a l'Alt Palància. Les converses continuen en busca de solucions concretes que recolzen la indústria i promoguen el desenvolupament de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto