El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, i el diputat a les Corts Valencianes, Vicent Marzà, insten a ubicar les oficines de Serveis Socials municipals i autonòmiques

Segons Marzà, "la nostra proposta és recuperar aquest espai, tal com va fer el Botànic, quan va decidir donar-li ús i rehabilitar aquest espai públic, amb una inversió de 18 milions d'euros, per oferir un servei públic a la ciutadania"

General 28 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Marzà Garcia Borrull

A més, segons Garcia, "aquest edifici està ubicat en un punt clau de la ciutat, on conflueixen fins a quatre línies d'autobusos interurbans i nombroses línies urbanes, i ofereix accés a línies de tramvia, pàrquing, estacions de lloguer de bicicletes públiques, carrils bici i parades de taxis".

L'edifici va romandre sense ús l'any 2006, durant una època en què el Partit Popular "va tindre la pràctica de buidar edificis públics i pagar lloguers a altres edificis privats per allotjar oficines públiques municipals o autonòmiques", ha denunciat el portaveu de Compromís. 

Marzà ha expressat la seua preocupació per la possibilitat que aquest espai rehabilitat amb inversió pública realitzada pel Botànic no es done ús, i que l'administració pública continue pagant lloguers en llocs privats. En aquest sentit, ha manifestat que "desconeixem si el PP i Vox a l'Ajuntament de Castelló i a la Generalitat endegaran aquest projecte o tenen altres plans". Per aquesta raó, "els grups de Compromís a les Corts Valencianes i a l’Ajuntament seguiran lluitant per aconseguir que aquest espai estiga al servei de la ciutadania".

Te puede interesar
Lo más visto