L'Ajuntament d'Almenara ha enviat una sol·licitud al Consorci del Pla Zonal de Residus per a què l'Ecoparc Mòbil realitze una visita mensual a la Platja Casablanca.

L'objectiu és proporcionar un servei addicional als ja existents, com l'Ecoparc d'Almenara i la recollida de voluminosos setmanal

General 28 de octubre de 2023 Redacció Redacció
ecoparc mòbil

Recollida de Voluminosos

L'Ajuntament d'Almenara ofereix un servei de recollida de voluminosos per als veïns i veïnes. Els objectes voluminosos han de ser col·locats als llocs i en els dies especificats, ja que el seu incompliment pot comportar sancions.

La recollida als carrers del nucli urbà d'Almenara té lloc els divendres al matí. D'altra banda, a la Platja Casablanca, aquests objectes han de ser col·locats als carrers els dilluns al matí. És important recordar que els objectes voluminosos han de ser deixats al costat dels contenidors per a la seua recollida adequada.

Ecoparc d'Almenara

Actualment, Almenara compta amb un Ecoparc ubicat al Polígon Trascastell. L'horari d'obertura és els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores, i els dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:00 hores. Aquest servei, combinat amb l'ús de la targeta verda, pot oferir avantatges i bonificacions en les tarifes associades.

A l'Ecoparc, es poden dipositar diversos tipus de residus domèstics de manera separada. Això inclou olis de cuina, electrodomèstics, envasos, escombraries de petites reformes, mobiliari i objectes, estris de cuina, piles, paper i cartró, restes de poda, calçat i roba usada, tòners i cartutxos d'impressores, llums fluorescentes i altres materials elèctrics.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto