L'Ajuntament de Peñíscola Reforça el seu Compromís amb l'Educació i la Comunitat Escolar

Educació 30 de octubre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-30 at 11.11.01

L'administració local de Peñíscola, liderada pel seu àrea de Cultura, ha donat un pas més en el seu ferm suport a l'educació i la comunitat escolar en renovar un any més la seva col·laboració amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola pública CEIP Jaime Sanz. La presidenta de l'AMPA, Celia Suárez, ha subscrit el conveni de col·laboració, que consolida una aliança destinada a finançar i promoure una sèrie d'activitats en benefici dels estudiants del centre educatiu.

L'acord demostra el compromís de l'Ajuntament de Peñíscola amb l'educació i el benestar dels seus joves ciutadans. Algunes de les activitats respaldades per aquest conveni inclouen l'organització de festes que enriqueixen l'experiència educativa dels estudiants. La col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA és un testimoni del valor que la comunitat local atorga a l'educació i a l'enriquiment de la vida estudiantil.

El CEIP Jaime Sanz, com un dels pilars educatius de Peñíscola, desempenya un paper fonamental en la formació i desenvolupament dels estudiants. Aquest acord de col·laboració permet que la comunitat escolar dispose de recursos addicionals i esdeveniments que enriqueixen l'entorn d'aprenentatge i creen oportunitats perquè els estudiants es relacionen i gaudeixin del seu temps a l'escola.

L'Ajuntament de Peñíscola i l'AMPA comparteixen la visió que una educació de qualitat i un entorn escolar enriquidor són essencials per al creixement i el benestar dels joves de la localitat. El conveni de col·laboració reflecteix el seu compromís continu de treballar junts per a reforçar l'educació i millorar l'experiència dels estudiants al CEIP Jaime Sanz.

La renovació d'aquest conveni és una notícia benvinguda per la comunitat escolar, i l'Ajuntament de Peñíscola espera que aquesta aliança continue reforçant la qualitat de l'educació a la localitat i enriquint la vida dels seus estudiants.

Te puede interesar
Lo más visto