L'Ajuntament de Peñíscola Reforça el seu Compromís amb l'Educació i la Comunitat Escolar

Educació 30 de octubre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-30 at 11.11.01

L'administració local de Peñíscola, liderada pel seu àrea de Cultura, ha donat un pas més en el seu ferm suport a l'educació i la comunitat escolar en renovar un any més la seva col·laboració amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola pública CEIP Jaime Sanz. La presidenta de l'AMPA, Celia Suárez, ha subscrit el conveni de col·laboració, que consolida una aliança destinada a finançar i promoure una sèrie d'activitats en benefici dels estudiants del centre educatiu.

L'acord demostra el compromís de l'Ajuntament de Peñíscola amb l'educació i el benestar dels seus joves ciutadans. Algunes de les activitats respaldades per aquest conveni inclouen l'organització de festes que enriqueixen l'experiència educativa dels estudiants. La col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA és un testimoni del valor que la comunitat local atorga a l'educació i a l'enriquiment de la vida estudiantil.

El CEIP Jaime Sanz, com un dels pilars educatius de Peñíscola, desempenya un paper fonamental en la formació i desenvolupament dels estudiants. Aquest acord de col·laboració permet que la comunitat escolar dispose de recursos addicionals i esdeveniments que enriqueixen l'entorn d'aprenentatge i creen oportunitats perquè els estudiants es relacionen i gaudeixin del seu temps a l'escola.

L'Ajuntament de Peñíscola i l'AMPA comparteixen la visió que una educació de qualitat i un entorn escolar enriquidor són essencials per al creixement i el benestar dels joves de la localitat. El conveni de col·laboració reflecteix el seu compromís continu de treballar junts per a reforçar l'educació i millorar l'experiència dels estudiants al CEIP Jaime Sanz.

La renovació d'aquest conveni és una notícia benvinguda per la comunitat escolar, i l'Ajuntament de Peñíscola espera que aquesta aliança continue reforçant la qualitat de l'educació a la localitat i enriquint la vida dels seus estudiants.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers