Almenara Facilita Tràmits amb una Nova Oficina d'Atenció Ciutadana a la Platja Casablanca

L'Ajuntament d'Almenara ha donat un pas important per apropar els serveis municipals als seus ciutadans. A partir del proper dijous, 2 de novembre, s'obrirà una nova Oficina d'Atenció Ciutadana i Registre a l'Edifici Miguel Hernández, situat a la Platja Casablanca

General 31 de octubre de 2023 Redacció Redacció
CARTELL PUNT ATENCIÓ

Aquest punt d'atenció estarà disponible cada dijous en un horari de 11 a 13 hores, coincidint amb l'horari de funcionament de la Biblioteca local.

La iniciativa té com a objectiu principal oferir comoditat als residents de la Platja Casablanca, que poden trobar dificultats per desplaçar-se fins a les instal·lacions de l'Ajuntament al centre d'Almenara. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, va explicar que aquest nou punt no només oferirà assistència ciutadana, sinó que també permetrà realitzar diversos tràmits municipals, ja siga de forma presencial o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

L'anunci d'aquesta obertura respon a un acord ple anterior en el qual es va establir la creació d'aquest servei amb el propòsit de millorar l'accessibilitat dels serveis municipals per als residents de la Platja Casablanca.

L'alcaldessa també va destacar que aquest nou horari d'atenció al públic es complementa amb l'obertura de la Biblioteca a la mateixa ubicació, permetent el préstec de llibres i altres recursos als usuaris durant aquestes hores. Aquesta sinergia entre l'Oficina d'Atenció Ciutadana i la Biblioteca reflecteix el compromís de l'Ajuntament amb la comoditat i satisfacció dels seus ciutadans. Amb aquestes noves mesures, es busca garantir que els residents de la Platja Casablanca tinguen accés als serveis municipals essencials d'una manera més convenient i propera a la seua ubicació.

Te puede interesar
Lo más visto