Un gran nombre d'almenarenys van gaudir de la celebració d'Halloween al nucli històric d'Almenara, on els escalofrios i les rialles es van apoderar dels carrers en el ja tradicional pasacalle

L'esdeveniment va comptar amb una participació massiva de la comunitat local

Cultura 01 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_0075

Enguany, l'espectacle itinerant "Monstres", a càrrec de Trebol Teatre, va proporcionar una animació excepcional. Els monstres més terrorífics van merodejar els carrers, i tant els comerços locals com els residents van repartir dolços i xuxes, seguint la tradició.

El pasacalle va culminar en el poliesportiu municipal, on es van dur a terme tallers de manualitats terrorífiques, un emocionant espectacle a càrrec del mag il·lusionista Javier Botía, balls esgarrifosos i un concurs de disfresses per als més joves.

La celebració va concloure amb un sopar tipus "pa i porta" que va reunir més de 300 persones en el poliesportiu. A més, es va organitzar una minidisco per al públic familiar, marcant el punt final de les festes d'Halloween organitzades per l'Ajuntament d'Almenara a través de les seues àrees de Cultura i Festes.

Te puede interesar
Lo más visto