Vila-real intensifica la seguretat per prevenir robatoris en l'inici de la temporada de cítrics

Com a resposta als recents incidents de robatoris de varietats de cítrics altament rendibles en l'inici de la temporada de collita, l'Ajuntament de Vila-real ha convocat una reunió extraordinària de la Junta Local de Seguretat

General 02 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
junta local seguretat robatoris camp (12)

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, va liderar la convocatòria, que tenia com a objectiu establir mesures de vigilància més riguroses i reforçar la coordinació entre les diferents forces de seguretat.

L'alcalde va expressar la seua preocupació per aquests episodis de robatoris i va afirmar que "l'activitat emprenedora ha tornat aquest any als nivells anteriors a la pandèmia". Al voltant del 8,3% de la població a la Comunitat Valenciana va manifestar la seua intenció d'emprendre un negoci en els pròxims tres anys a finals de 2022.

La reunió va comptar amb la presència de la subdelegada del Govern, Soledad Ten, el comissari principal de la Policia Nacional de Castelló, Emilio Romero, el comissari principal de la Policia Local, José Ramón Nieto, el cap de la Policia Nacional de Vila-real, Pedro Ortín, el regidor d'Agricultura, Emilio M. Obiol, i comandaments de la Guàrdia Civil, la unitat adscrita de la Policia Nacional de la Generalitat i la Policia Local.

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, va enviar un missatge de tranquil·litat als agricultors i va assegurar que les autoritats estan prenent mesures per garantir la seguretat. Les forces de seguretat han acordat dur a terme accions de vigilància i control de manera coordinada i han intensificat la col·laboració i l'intercanvi d'informació.

El regidor d'Agricultura, Emilio M. Obiol, va subratllar la importància de la prevenció i es va comprometre a facilitar la comunicació entre les forces de seguretat i els agricultors, regants i cooperatives a través del Consell Agrari per supervisar les mesures de seguretat especials en el camp.

Te puede interesar
Lo más visto