Peñíscola: Novembre, el mes del Benestar Social en Acció

A Peñíscola, el mes de novembre no solament marca l'inici de la temporada hivernal, sinó que esdevé el "Mes del Benestar Social en Acció". La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peñíscola està duent a terme una sèrie d'iniciatives destinades a destacar la tasca crucial dels Serveis Socials municipals en la ciutat

General 02 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
awdwafaw

María Jesús Albiol, regidora de Benestar Social, va expressar el seu compromís de proporcionar activitats per a totes les edats durant tot l'any, i novembre s'ha convertit en un mes emblemàtic per mostrar les capacitats i oportunitats que els serveis socials brinden als ciutadans, especialment als que es troben en situacions de vulnerabilitat o risc d'exclusió.

Aquest any, més de 20 activitats omplen el calendari. Aquestes activitats inclouen tallers d'alfabetització digital, xerrades sobre planificació familiar, legislació, addicció a les xarxes socials, cura personal dels dependents, alimentació saludable, prevenció d'estafes, envelliment actiu i seguretat a casa. A més, es durà a terme un curs de defensa personal per a dones i un taller sobre economia domèstica.

Com a part de les celebracions, s'inaugurarà un mural al Poliesportiu Municipal Juan Vizcarro en commemoració del Dia de la Infància. Aquest mural servirà com a recordatori de la importància de proporcionar un entorn segur i suport als més joves de la comunitat.

La programació de novembre també s'alinia amb dies de consciència internacionalment reconeguts, com el Dia de la Infància, el Dia Internacional per la Tolerància i el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Això subratlla la importància de la cooperació, l'educació i la prevenció en l'àmbit del benestar social.

María Jesús Albiol va fer èmfasi en què les activitats no solament se centren en el benestar de la infància, sinó que s'extenen a totes les edats i grups de la població. A més, va mencionar la contribució activa dels Serveis Socials municipals al llarg de tot l'any i com aquestes activitats de novembre serveixen com a resum del seu compromís continu.

L'Ajuntament de Peñíscola, a través de la seua regidora de Benestar Social, demostra la seua dedicació al benestar de tots els ciutadans i el seu compromís amb la igualtat, la inclusió i la qualitat de vida en la comunitat. Cada activitat i taller programat representa un pas més cap a l'objectiu de construir una societat més justa i solidària. Els esforços realitzats al novembre són un reflex d'una tasca constant que té un impacte positiu en la vida dels ciutadans de Peñíscola.

Te puede interesar
Lo más visto