La Festa del Mercat omple de joia el Mercat Municipal d'Onda amb la campanya 'Merca Rasca'

L'Ajuntament d'Onda i l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal han tancat amb èxit la campanya 'Merca Rasca' amb una vibrant Festa del Mercat, on els assistents van gaudir d'una jornada plena de música, activitats per a xiquets i actuacions màgiques, a més de l'entrega de premis

General 04 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
NDP - 2

La campanya s'ha dissenyat per a reactivar l'assistència de compradors al Mercat i promoure el consum local, oferint més de 1500 premis en les targetes de rascar. Els veïns van obtenir aquests bitllets de 'rascar' en realitzar compres per un import mínim de 5 € en parades de fleca, pastisseria i perfumeria, i de 10 € en la resta de les parades participants, fomentant així el comerç local i premiant els clients per les seues compres.

Els premis inclouen descomptes, bosses de ràfia, taules de tallar de fusta, estovalles, bosses plegables de tela i carros de compra, que es podran canviar fins al 4 de desembre de 2023. Aquesta iniciativa, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, tenia com a objectiu impulsar l'assistència i les vendes en el Mercat Municipal, un pilar econòmic fonamental per a la ciutat d'Onda.

La regidora de Comerç, María Baila, va destacar el valor del Mercat en la vida comercial d'Onda, subratllant el seu compromís amb la sostenibilitat, l'oferta de productes d'alta qualitat i de temporada, l'atenció personalitzada, la proximitat i el tracte proper i familiar que ofereix als clients.

El Mercat Municipal d'Onda s'ha convertit en un punt de referència que promou activament la compra de productes locals de qualitat, i la seua importància en la comunitat es reflectix en l'exitosa campanya 'Merca Rasca'.

Te puede interesar
Lo más visto