La Confraria de la Puríssima Sang celebra el Dia del Confrare

Es clausura amb aquest acte el seu 475é aniversari, sent la Confraria més antiga de la ciutat

Cultura 05/11/2023 Redacció Redacció
043ee7c4-37f8-410d-a1c5-5ed499ba1eae

La històrica Confraria de la Puríssima Sang ha celebrat amb solemnitat el Dia del Confrare en la capella de la Puríssima Sang amb la presència de diversos membres de la corporació municipal. Amb aquesta Missa es clausura el seu 475é aniversari, sent així la confraria més antiga de la ciutat i una de les més antigues de la província. Cal destacar que aquesta Confraria, al llarg de la seua història, ha mantingut una estreta relació amb el Consell de la Vila, hui Ajuntament, marcant una presència especial en la vida de la comunitat castellonenca.

S'ha aprofitat l'oportunitat per a nomenar els nous confrares i s'ha retut homenatge als confrares honorífics, destacant la seua contribució i dedicació. Després de la Missa, s'ha acudit a Sant Agustí, on s'ha descobert un mural ceràmic que recorda la fundació de la Confraria en eixe lloc històric. En aquest panell commemoratiu es representa la missió de la Confraria a l'hospital municipal i la recuperació del culte al Crist del Sepulcre allí mateix l'any 39. 

Enguany, a més, la Confraria ha rebut la Medalla d'Or de la ciutat, la qual s'ha exposat durant l'acte en un lloc preeminent de la capella. 

Te puede interesar
183d01d7-133e-28e5-3e27-fffc1742e634

Compromís per Castelló insisteix que les subvencions destinades als festivals de música no haurien de ser adjudicades de forma directa

Redacció
Cultura 30/09/2023

El partit ha presentat una esmena a la Modificació de Crèdit proposada pel govern de Begoña Carrasco, en la qual suggereix eliminar el conveni nominatiu de 60.000 euros destinat al Som Festival Castelló i redirigir aquesta quantitat cap a la partida destinada a les subvencions als festivals a través d'un procés de concurrència competitiva

Lo más visto