La Policia Local de Peníscola, conscient de la seva responsabilitat, no cessa en la seva recerca d'aprenentatge i preparació constant

En l'àmbit de la seguretat, la preparació és una virtut que esdevé imprescindible per als guardians de la pau

Educació 07 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-06 at 15.42.05

El cap de la Policia Local, Antonio Morejón, destaca la importància de la formació i l'actualització contínua. Després d'haver realitzat cursos sobre primers auxilis i ús de desfibril·ladors, aquesta setmana se centren en la Tàctica Policial. Un punt destacat és l'aprenentatge del bastó extensible, una eina essencial per a la seva pròpia defensa i la defensa dels altres.

Aquesta formació no només implica adquirir habilitats, sinó que també implica l'acreditació i certificació del coneixement d'una eina de defensa. Aquest pas és essencial per a legitimar l'actuació de l'agent en casos necessaris, evitant així qualsevol malsonament accidental cap als ciutadans.

Enguany, els agents també s'han mantingut al dia amb les actualitzacions del Codi Penal, amb un enfocament especial en els Delictes contra la Seguretat Viària.

Aquest mes de novembre, l'agenda inclou una sessió de reciclatge sobre l'ús de desfibril·ladors, ja que s'han adquirit nous dispositius. A més, està previst un curs d'ús de dispositius d'immobilització elèctrica, acompanyat de la formació d'operadors de drons, que en breu seran agents capaços d'elevar-se als cels.

L'institut ITEPOL, Institut de Tàctica Policial, és l'entitat que imparteix el curs sobre l'ús del bastó extensible a Peñíscola. La recerca de coneixement i l'aprenentatge continuen sent les armes més valuoses dels agents, mentre vetllen per la seguretat i la pau de la seva estimada ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto