l'alcaldessa ha presidit amb determinació, liderant la reunió amb alts funcionaris i coordinadors de les quatre grans àrees del govern

Després de vuit anys de silenci, aquest encontre ha estat un renéixer

General 09 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
hjyvj

Sergio Toledo, l'arquitecte d'urbanisme i serveis públics; Juan Carlos Redondo, el capità de l'impuls econòmic, l'ocupació i el capital humà; i Antonio Ortolà, el guardià de la seguretat ciutadana, les emergències i la salut pública.

Begoña Carrasco, amb una visió clara i un propòsit ferm, ha expressat la necessitat d'unificar esforços per escoltar, coordinar i planificar. Ha anunciat la intenció d'aprovar els primers pressupostos en temps i forma, un acte crucial per al floriment de la ciutat.

Aquest no és només una reunió; és un pacte, un compromís de treballar pel benestar dels ciutadans. L'alcaldessa ha teixit un vincle entre les parts, buscant línies de comunicació directes i fluïdes. 

Begoña Carrasco ha destacat la importància de buscar espais de diàleg comú, on l'eficiència siga la guia per impulsar accions prioritàries.

Pel que fa al funcionament, Carrasco ha revelat el desig d'establir una metodologia comuna, generant sinèrgies directes entre ambdues parts. El Comitè es convertirà en un nexe d'encontres cada tres mesos, una dansa regular d'avaluació, planificació i acció. L'alcaldessa ha deixat clar que l'escolta, la comprensió, la planificació i l'execució són les claus per a l'èxit.

Begoña Carrasco, ha declarat: "És moment de treballar en equip pel bé dels nostres ciutadans, i per això és fonamental que tots els càrrecs de l'administració es senten partícips i assumeixen la reactivació d'aquest comitè amb il·lusió, per fer que junts, Castelló prosperi".

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers