La Brigada Municipal, recull amb cura l'or verd que les oliveres han ofert generosament als parcs, jardins i zones verdes

Una ofrena que es converteix en líquid daurat, en elixir de la terra, destinat a sazonal la cuina de l'Escola Infantil Municipal

General 10 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
hjyvj

Els estudiants del CEIP Juan Carlos I, amb ulls curiosos, acompanyen la Brigada Municipal. Esdevenen aprenents de la terra, coneixent les subtileses de la recol·lecció, escoltant els secrets de l'oli d'oliva, amb cada oliva una lliçó sobre la naturalesa generosa.

Borja Forner, destaca l'aprenentatge pràctic dels xiquets i xiquetes. Les olives, es converteixen en 1.265 quilos de riquesa verda, emmagatzemats en 64 cofres que embarquen cap a la Cooperativa Alto Palancia d'Altura. Allà, l'oli prendrà forma en 40 amfores, a punt per encisar els plats de l'Escola Infantil Municipal, un banquet de sabor a terra i tradició.

Lorenzo Vicent, revela el pes de la col·lecció com una ofrena generosa de la terra. L'activitat, ara convertida en ritu, regala l'oli de gran qualitat als menjars de l'Escola Infantil.

Te puede interesar
Lo más visto