L'impuls de la innovació a Castelló

"Les noves tecnologies impulsan l'ocupació i la prosperitat a Castelló", ha afirmat Carrasco amb una mirada cap al futur

General 11 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Alcaldia10NOV23_0006

En aquesta trobada han decidit fusionar esforços per impulsar un sistema de formació personalitzat. Aquesta sinfonia d'aprenentatge a mida obrirà les portes a les empreses innovadores, permetent-los omplir els 1.000 llocs de treball que esperen ser ocupats.

Amb una determinació ferma, l'alcaldessa ha expressat la seva confiança en les noves tecnologies com a aliades per millorar la vida dels ciutadans. En aquesta unió amb Xarxatec, que aglutina 63 empreses creadores de 20.000 llocs de treball, aspiren a teixir un tapís d'oportunitats. Amb aquesta aliança, la ciutat es converteix en el teló de fons d'un espectacle on la formació i la tecnologia ballen en perfecta harmonia.

Amb la determinació com a guia, han decidit llançar una iniciativa pionera: un sistema de formació a la carta. A través d'aquesta iniciativa, les empreses i l'Ajuntament es donaran la mà per conèixer les necessitats de formació específiques i oferir les eines teòriques necessàries. Aquesta simfonia educativa, dirigida pel Centre Municipal de Formació i supervisada pels tècnics municipals, busca crear una connexió íntima entre les empreses i els ciutadans, oferint una ruta clara cap a l'ocupació.

En aquest ballet de col·laboració público-privada, són conscients dels desafiaments que enfronten les empreses tecnològiques per trobar perfils digitals específics. Amb aquesta iniciativa, confien que la unió dels recursos municipals i empresarials pot obrir noves portes cap a la creació d'ocupació i el creixement del mercat laboral. En aquesta obra conjunta, les tecnologies noves i la formació es fusionen, creant una melodia d'oportunitats per als ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto