L'impuls de la innovació a Castelló

"Les noves tecnologies impulsan l'ocupació i la prosperitat a Castelló", ha afirmat Carrasco amb una mirada cap al futur

General 11/11/2023 Redacció Redacció
Alcaldia10NOV23_0006

En aquesta trobada han decidit fusionar esforços per impulsar un sistema de formació personalitzat. Aquesta sinfonia d'aprenentatge a mida obrirà les portes a les empreses innovadores, permetent-los omplir els 1.000 llocs de treball que esperen ser ocupats.

Amb una determinació ferma, l'alcaldessa ha expressat la seva confiança en les noves tecnologies com a aliades per millorar la vida dels ciutadans. En aquesta unió amb Xarxatec, que aglutina 63 empreses creadores de 20.000 llocs de treball, aspiren a teixir un tapís d'oportunitats. Amb aquesta aliança, la ciutat es converteix en el teló de fons d'un espectacle on la formació i la tecnologia ballen en perfecta harmonia.

Amb la determinació com a guia, han decidit llançar una iniciativa pionera: un sistema de formació a la carta. A través d'aquesta iniciativa, les empreses i l'Ajuntament es donaran la mà per conèixer les necessitats de formació específiques i oferir les eines teòriques necessàries. Aquesta simfonia educativa, dirigida pel Centre Municipal de Formació i supervisada pels tècnics municipals, busca crear una connexió íntima entre les empreses i els ciutadans, oferint una ruta clara cap a l'ocupació.

En aquest ballet de col·laboració público-privada, són conscients dels desafiaments que enfronten les empreses tecnològiques per trobar perfils digitals específics. Amb aquesta iniciativa, confien que la unió dels recursos municipals i empresarials pot obrir noves portes cap a la creació d'ocupació i el creixement del mercat laboral. En aquesta obra conjunta, les tecnologies noves i la formació es fusionen, creant una melodia d'oportunitats per als ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
awdwafaw

Peñíscola: Novembre, el mes del Benestar Social en Acció

Redacció
General 02/11/2023

A Peñíscola, el mes de novembre no solament marca l'inici de la temporada hivernal, sinó que esdevé el "Mes del Benestar Social en Acció". La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peñíscola està duent a terme una sèrie d'iniciatives destinades a destacar la tasca crucial dels Serveis Socials municipals en la ciutat

Lo más visto