L’Amic Castelló buscara equilibrar el seu balanç de victòries i derrotes, una tasca que es presenta desafiadora

Juan A. Orenga, el director de la coreografia, reconeix la complexitat de la trobada

Esports 11/11/2023 Redacció Redacció
wadawda

Les dificultats de la setmana, amb absències notables en el joc interior, han plantejat reptes addicionals. Stutz, Tanor Ngom i Milos han enfrontat contratemps, però l'equip busca arribar a Lleida en la seua millor forma possible, aprofitant els dies restants.

Malgrat les adversitats, l'Amics Castelló arriba amb una ratxa positiva de dues victòries consecutives. Orenga destaca l'estil de joc que han buscat des de l'inici de la temporada: córrer, jugar ràpid i transmetre alegria en l'atac. Les dues últimes victòries reflecteixen aquest enfocament, i l'equip anhela demostrar que aquestes actuacions no són casuales, sinó el fruit del dur treball del cos tècnic.

L'ICG Força Lleida, conegut pel seu joc ràpid i defensa agressiva, presenta un repte considerable. Orenga reconeix la necessitat de concentració i esforç extra, especialment tenint en compte les baixes de l'Amics Castelló. L'enfrontament promet intensitat i estratègia, ja que ambdós equips busquen la victòria amb determinació.

En el complicat joc del bàsquet, cada partit és una peça única en la simfonia de la temporada. La trobada de diumenge no només és un xoc d'equips, sinó un capítol crucial en la narrativa de tots dos en la Lliga.

Te puede interesar
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'equip de bàsquet Amics Castelló farà la seva estrena en la lliga demà davant l'històric COB al Paco Paz d'Ourense

Redacció
Esports 07/10/2023

L'entrenador, Juan A. Orenga, es mostra optimista pel fet que l'equip arriba en un bon estat físic i mental, amb tots els jugadors al cent per cent i després d'una setmana d'entrenament d'èxit tant en la tàctica defensiva com ofensiva. Orenga també destaca que l'equip està emocionalment preparat i conscient dels seus rols, malgrat les nombroses novetats en l'equip

Lo más visto