Vila-real contractarà a aturats agrícoles per a netejar camins rurals

L'ajuntament aconsegueix una subvenció de 118.000 euros per a neteja i manteniment del Termet

General 29 de junio de 2020 REDACCIÓ
01-P2213178

L'Ajuntament de Vila-real ha aconseguit una nova subvenció de 118.087 euros perquè aquest estiu aturats agrícoles puguen dur a terme treballs de neteja i manteniment dels camins rurals i de l'entorn del Termet i condicionar el terme de cara a la temporada de pluges.

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) serà l'encarregat de seleccionar els operaris que hauran d'estar inscrits en el règim agrari i haver treballat durant la campanya agrícola 2019-2020. Posteriorment, serà l'Ajuntament de Vila-real el que contractarà 32 peons i 5 capatassos que s'incorporaran al Departament de Serveis Públics de Vila-real durant dos mesos, de l'1 d'agost al 30 de setembre.

El programa de desocupació permet a l'Ajuntament comptar amb treballadors agraris que s'ocuparan del manteniment de cunetes, camins rurals, desbrossaments i millora de l'entorn del Termet i de netejar les vies del terme rural per a anticipar-se a les possibles pluges. Al mateix temps, als beneficiaris els permet tenir un treball fora de la temporada agrícola i donar cobertura a l'estacionalitat del sector.

El pressupost total del programa és de 121.296 euros, dels quals 118.087 euros estan subvencionats pel SEPE i la resta, 3.208 euros, per l'Ajuntament.

A més, la Regidoria d'Economia també ha aconseguit una subvenció de 8.703 euros del Pla d'ocupació de la Diputació de Castelló que permetrà contractar dos administratius durant tres mesos i mig, del 15 de juliol al 31 d'octubre de 2020, per a donar cobertura a les necessitats del consistori.

Te puede interesar
Lo más visto