SITRA, líder en la gestió integral de l'aigua industrial i destacat player en bioenergia, ha formalitzat la seua adhesió a l'Associació Espanyola del Gas, Sedigas

Aquesta associació reuneix les principals empreses del sector gasista espanyol, compromeses amb l'Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i els objectius d'energia i clima de la UE

Successos 15 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3212

L'aliança amb Sedigas representa una sinergia perfecta per a SITRA, amb més de 250 referències industrials, 150 instal·lacions gestionades i 40 plantes de biogàs projectades. La col·laboració té com a objectiu promoure una indústria més neta i respectuosa amb l'entorn a Espanya. Formar part de Sedigas permetrà a SITRA accedir a una àmplia xarxa d'experts i líders en el sector gasista, facilitant l'intercanvi de coneixements i la col·laboració en projectes innovadors.

En unir forces amb Sedigas, estan donant un pas avant en la seua missió d'oferir solucions integrals i innovadores per a la indústria. Sáez està convençut que, junts, poden contribuir a millorar el futur energètic i mediambiental d'Espanya.

Joan Batalla, president de Sedigas, expressa la seua satisfacció per la incorporació de SITRA com a nou membre de l'associació. Destaca l'especialització de SITRA en la gestió del cicle integral de l'aigua industrial i la promoció, desenvolupament i operació de projectes de bioenergia. Per a Batalla, açò reforça el compromís de Sedigas amb la transició energètica, la descarbonització i l'impuls als gasos renovables a Espanya. Agraïx a SITRA per confiar en Sedigas per impulsar la promoció i desenvolupament de les seues activitats al país.

Te puede interesar
Lo más visto