L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Castelló, celebra l'obertura de la seua pròpia oficina d'informació turística Tourist Info-Formació

L'esdeveniment va comptar amb la presència de figures destacades com la tinenta alcaldessa del Grau, Ester Giner, i la regidora de Turisme, Arantxa Mirases

Successos 16 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3286

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, es va reunir amb Rosa Rodríguez i Luis Callarisa, professors destacats del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la UJI, per dissenyar un Pla Estratègic de Turisme adaptat a les necessitats específiques de Castelló. Arantxa Miralles va destacar la rellevància d'aquesta iniciativa, subratllant "el compromís decidit de l'Escola i del govern local per reforçar el sector turístic i gastronòmic de la ciutat. Busquem convertir-la en un destí encara més atractiu, oferint oportunitats excepcionals d'aprenentatge pràctic per als futurs professionals del turisme i la hostaleria".

La tinenta alcaldessa del Grau, Ester Giner, va subratllar la ubicació estratègica d'aquesta oficina pionera al Grau, dins de l'Escola d'Hostaleria. Ho va descriure com "un pas ferm endavant en l'impuls del turisme i la formació professional, sentant les bases per promocionar la nostra terra de la millor manera possible. Continuem treballant sense descans per desestacionalitzar l'oferta turística i atraure visitants durant tot l'any".

Aquest projecte únic a la Comunitat Valenciana evidencia l'excel·lència del cos docent de l'Escola al proporcionar una formació de gran qualitat als estudiants. L'oficina té com a objectiu principal oferir als estudiants l'oportunitat d'adquirir habilitats pràctiques des de l'inici de la seua formació. A més, reflecteix l'aposta decidida del nou govern local per potenciar la gastronomia com un dels principals atractius turístics de la ciutat.

Cabe destacar que este centre de formació en turisme, hostaleria i indústries alimentàries no solament alberga la primera oficina Tourist Info-Formació, sinó que també es distingeix com l'únic a la Comunitat Valenciana que compta amb un restaurant, un punt de venda de fleca i pastisseria, i fins i tot una agència de viatges oberta al públic.

Te puede interesar
Lo más visto