Concursos nadalencs a almenara: embellint el poble per a les festes

L'Ajuntament d'Almenara, a través de l'àrea de Turisme i Comerç, ha llançat la convocatòria anual de concursos nadalencs per a la decoració de balcons, façanes i aparadors. L'objectiu és animar a comerços i residents a embellir els seus espais durant la temporada festiva

Cultura 20 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231111101404_IMG_0036

Concurs de Decoració Exterior: Balcons, Finestres i Façanes

El concurs busca incentivar la creativitat en la decoració d'espais exteriors durant les festivitats. Els participants podran inscriure's de manera gratuïta fins al 9 de desembre a través del correu electrònic [email protected] o trucant al telèfon 962 62 33 45. El jurat avaluarà elements com a disseny, originalitat, il·luminació, valors locals i ús de materials reciclables. S'atorgaran premis de 80, 50 i 30 euros per als tres primers llocs. La decoració haurà de mantindre's fins al 5 de gener de 2024.

Concurs d'Aparadors Nadalencs

El tradicional concurs d'aparadors té com a objectiu promoure la creativitat dels comerciants. La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins al 9 de desembre de 2023. Els establiments comercials podran participar en este concurs que premiarà amb 200 i 100 euros als dos millors aparadors. El jurat avaluarà disseny, originalitat, il·luminació, valors locals i ús de materials reciclables. Els aparadors han de romandre decorats almenys fins al 22 de desembre de 2023.

Estes iniciatives busquen enfortir l'esperit nadalenc a Almenara, involucrant a la comunitat i fomentant l'atractiu dels espais comercials durant esta temporada festiva.

Te puede interesar
Lo más visto