Onda Celebra la Inauguració del Passeig Verd del Riu Sonella amb Activitats Familiars i Vistes Aèries Impressionants

Onda ha presentat el seu nou Passeig Verd del Riu Sonella, oferint als ciutadans una experiència única a través d'emocionants activitats i vistes panoràmiques

General 25 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3394

Este projecte, recolzat per una inversió d'un milió d'euros, dels quals el 50% prové dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), representa una fita significativa per a la ciutat.

Durant la cerimònia d'inauguració, els ondenses van gaudir d'un emocionant passeig amb globus aerostàtic per a contemplar les millores del passeig i les impressionants vistes del Castell de les 300 torres. La jornada també va estar plena d'activitats familiars, des de pintacaras i manualitats fins a salts en llits elàstics, brindant entreteniment per a totes les edats.

Vicent Bou, regidor de Projectes Europeus i Innovació, va destacar la importància d'esta inauguració en el compromís continu d'Onda amb el benestar dels seus habitants i el desenvolupament sostenible. "Finalment, els ondenses han pogut descobrir i gaudir d'este passeig, que després de molta faena s'ha convertit en una realitat", va subratllar.

El Passeig Verd del Riu Sonella, resultat d'una demanda sostinguda dels veïns, ha experimentat millores significatives, incloent-hi l'expansió de voreres, un carril bici, il·luminació eficient, zones verdes i mobiliari urbà de qualitat. A més, les obres han abordat millores en les instal·lacions d'aigua potable, clavegueram i electricitat, assegurant un entorn modern i sostenible per al gaudi de la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto