Castelló Recupera el Concurs de Pesebres amb 2.700 Euros en Premis

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha anunciat la recuperació del Concurs de Pesebres, atorgant un total de 2.700 euros en premis

General 26 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
concurso belenes

L'alcaldessa Begoña Carrasco va destacar la importància d'involucrar als veïns en este certamen que celebra una tradició arrelada en la societat castellonenca.

La competició comptarà amb dues categories: "Grans Pesebres" que han d'ocupar almenys sis metres quadrats i seguir cànons clàssics de la belenística, i una altra dedicada a associacions i centres de persones majors. Els premis oscil·len entre 100 i 350 euros per categoria, amb un total de 1.350 euros per cadascuna.

El regidor de Participació Ciutadana, Paco Cabañero, va detallar que les inscripcions es realitzaran de l'1 al 14 de desembre, i les visites del jurat es duran a terme entre el 15 i el 21 del mateix mes. El jurat estarà compost per autoritats locals i representants de la cultura i les festes a la ciutat.

La iniciativa cerca revitalitzar la participació en esta festivitat nadalenca i celebrar l'esperit de canvi durant les festes. L'alcaldessa va emfatitzar el compromís de l'Ajuntament amb el Nadal i la importància d'estes tradicions per a la comunitat castellonenca.

Te puede interesar
Lo más visto