Begoña Carrasco Celebra la Històrica Jornada de Black and White Friday amb l'Afició Albinegra

Carrasco va expressar el seu agraïment a l'afició albinegra i als ciutadans per la resposta massiva a les campanyes del Black Friday i del Black and White Friday

General 26 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IbizaCDCASTELLON_0112

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, va elogiar la històrica jornada viscuda a la ciutat durant el partit del CD Castelló contra la UD Eivissa, on més de 5000 persones van abarrotar la Plaça Major per a seguir la trobada en una pantalla gegant. Esta iniciativa va formar part de les activitats del Black and White Friday, una campanya municipal per a incentivar les compres en el comerç local.

Va destacar el gran acolliment que van tindre estes iniciatives, omplint els carrers i beneficiant als comerços de proximitat i l'hostaleria durant el cap de setmana.

Des del matí, la Plaça Major es va transformar en un ambient festiu amb activitats per a tota la família, incloent-hi música, pintacaras i tallers de xapes. A les 12.00 del migdia, milers d'aficionats van ocupar la plaça per a seguir el partit des de la pantalla instal·lada al peu de l'Ajuntament. L'alcaldessa va destacar l'espectacularitat de la jornada i va considerar que ha sigut un fermall d'or al Black and White Friday.

La Plaça Major es va engalanar amb una samarreta del CD Castelló de 16 metres d'altura desplegada sobre la façana de l'edifici municipal. Begoña Carrasco va reafirmar el compromís de l'Ajuntament amb la dinamització del centre, esmentant la reeixida campanya de bons comercials que es van esgotar en 27 hores i va ressaltar la importància de mantindre la ciutat viva per a impulsar l'economia local.

La campanya Black & White Friday, enguany en col·laboració amb el CD Castelló, va oferir sortejos de productes del club per compres superiors a 30 euros en els comerços participants. L'alcaldessa va subratllar la intenció de l'Ajuntament de continuar fent costat als comerciants, hostalers, pimes i autònoms per a fomentar l'ocupació i el desenvolupament econòmic local.

Te puede interesar
Lo más visto