CEEI Castelló clausura CV Innova amb la participació de Wayra, el hub d'innovació de Telefónica

El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) ha conclòs la tercera edició de CV INNOVA, part del projecte SOMMOS Connecta finançat per IVACE

Successos 27 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Un momento de la charla de Carlos RuizSánchez de Wayra

La clausura va tindre lloc amb una sessió d'innovació oberta sota el tema "Aliances estratègiques i oportunitats de creixement", que va comptar amb la participació de Wayra, el hub d'innovació de Telefónica.

La jornada va buscar connectar talent i recursos entre empreses i startups de l'ecosistema empresarial SOMMOS Connecta. Empreses destacades de Castelló, com Equipe, Maquiver, Malco o Civicons, van participar en l'esdeveniment. Carlos Ruisánchez de Wayra va compartir criteris d'inversió en startups, com la presència d'altres inversors, riscos locals, equips a temps complet i desenvolupament intern de l'empresa.

La sessió també va incloure el testimoniatge de Malco, una empresa castellonenca, sobre la seua experiència reeixida amb la innovació oberta. Pablo Rivera, representant de Malco, va elogiar programes com a CV Innova, que els van permetre trobar eines per al desenvolupament del negoci i mesurar resultats.

En xifres, CV Innova 2023 va llançar 6 reptes de cooperació entre corporatius i startups, identificant més de 420 possibles solucionadors en 14 països. Les startups seleccionades van treballar amb empreses líders per a desenvolupar solucions innovadores. El programa forma part de SOMMOS Connecta, que actualment compta amb 64 empreses cooperadores en la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto