L'Ajuntament de Castelló ens brinda el plaer de gaudir de la nova edició del Mercat Medieval

Cultura 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
0R6A3272

L'Ajuntament de Castelló, a través del regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, ha anunciat una nova edició del Mercat Medieval que es durà a terme del 5 al 10 de desembre als carrers Major, Cavallers, plaça de les Aules i plaça Major. Amb més de 150 espectacles i al voltant de 100 llocs, l'esdeveniment transformarà el centre històric de la ciutat en un escenari medieval.

El mercat oferirà una àmplia varietat d'activitats i atraccions, incloent-hi teatres de titelles, música en viu, desfilades, xanquers, joglars, bufons, racó infantil, mags, zones gastronòmiques, animació itinerant amb foc, concursos interactius i balls medievals. La inauguració està programada per al dimarts 5 de desembre a les 17.00 hores, i el mercat estarà obert des de les 11.00 hores fins a les 22.00 hores els dies següents.

La iniciativa cerca no sols proporcionar entreteniment cultural sinó també impulsar el creixement econòmic local i promoure l'atractiu turístic de la ciutat. S'espera la participació activa de comerciants locals i associacions de recreació històrica, com els Cavallers Templers de Castelló, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, i la secció de Bombos i Tambors de la confraria de Santa María Magdalena.

Te puede interesar
Lo más visto