Castelló iniciarà obres en aules de 2 anys en col·legis vigents

María España, regidora d'Educació de Castelló, ha anunciat l'inici de les obres de les aules de 2 anys en els col·legis Vicente Artero, La Pineda i La Marina l'11 de desembre

Educació 05 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
consejo escolar municipal

Durant el Consell Escolar Municipal, Espanya també va informar que el 20 de desembre se signarà l'acta d'inici de les obres en el CEIP Mestre Canós.

L'actuació en els col·legis Vicente Artero i La Pineda té un cost de 42.500,34 euros més IVA, mentre que en el CEIP La Marina, les obres van ser adjudicades per 42.046,15 euros més IVA. A més, es va destacar la prioritat d'iniciar les obres en el CEIP Mestre Canós el 20 de desembre.

Espanya també va compartir l'evolució de les obres en el nou col·legi Juan Sebastian Elcano, situat en el Grau, destacant que el procés està en línia amb les expectatives i recordant que s'estima una duració d'aproximadament 15 mesos, amb un pressupost de 5.418.179,52 euros. També es va discutir la revisió de les ràtios en primària en funció de la situació actual en el municipi, enfocant-se a abordar necessitats d'escolarització imprevistes de manera puntual.

Te puede interesar
Lo más visto