Nadal en la Diputació de Castelló: Celebrant als 135 Municipis

En el Nadal de la Diputació de Castelló, els 135 municipis prenen el protagonisme

Cultura 07 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
Presidenta Marta Barrachina - Árbol Navidad

L'arbre de Nadal en el Palau Provincial s'adorna amb 135 boles, cadascuna representant un municipi de la província. La presidenta, Marta Barrachina, destaca que cada racó de la província siga present en estes dates tan entranyables.

En el vestíbul del Palau Provincial, l'arbre de Nadal, decorat amb una bola per cada municipi, simbolitza la unitat i la importància de tots els racons de la província en estes festivitats.

La Diputació de Castelló, compromesa amb la prosperitat i solidaritat de la província, cerca crear un ambient festiu que reflectisca el compromís amb estos valors durant el Nadal.

A més de l'arbre, per primera vegada, s'ha instal·lat un Betlem en l'entrada del Palau Provincial, afegint un toc tradicional i simbòlic a la celebració nadalenca.

Concurs de Postals i Música Nadalenca

La Diputació estén l'esperit nadalenc amb el XIII concurs de postals de Nadal, en el qual participen estudiants de la província. El certamen busca impulsar les tradicions nadalenques a través de la creativitat dels alumnes.

La música nadalenca també es fa present amb el cicle de concerts corals 'Els Nadales del Betlem de la Pigà'. La interpretació de nadales, compostos per Matilde Salvador, es duu a terme en diferents municipis de la província.

Fira de Nadal Castelló Ruta de Sabor

La plaça Hort Sogueros acull la Fira de Nadal Castelló Ruta de Sabor, un aparador gastronòmic amb productes de proximitat i alta qualitat. Showcookings oferits per restaurants amb Estrella Michelin complementen esta experiència culinària. El mercat estarà obert del 8 al 10 de desembre.

En el Nadal de la Diputació de Castelló, se celebra la diversitat i riquesa dels municipis, creant un ambient festiu que reflecteix el compromís amb la comunitat durant estes dates especials.

Te puede interesar
Lo más visto