Presentació de "Nadal Al Port" a Castelló: Diversió Festiva per a Tots

En una roda de premsa conjunta, han anunciat la programació especial "Nadal Al Port" que tindrà lloc els dies 29 i 30 de desembre en el Grau

Cultura 07 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
20231207 RP PUERTO

Des de les 12:00h fins a les 19:00h, el Grau s'omplirà d'activitats i jocs infantils, incloent-hi una zona de restauració amb food trucks i una àrea especial per a activitats amb bebés. Totes estes activitats es desenvoluparan en els voltants del Moll de Costa, en port Flor del taronger, i comptaran amb la presència d'un arbre de Nadal i un altre arbre dels desitjos.

El 29 de desembre, en sessions de 16:30h i 18:30h, es durà a terme una actuació del musical Món Màgic, mentre que el 30 de desembre, també en sessions de 12:00h i 16:30h, hi haurà una actuació de Canta Jocs.

La Tinenta Alcalde ha destacat la col·laboració entre l'Ajuntament de Castelló i l'Autoritat Portuària per a dur a terme esta iniciativa, subratllant la importància d'omplir d'activitats el Grau i desestacionalitzar l'oferta. A més, ha recordat l'aposta del govern municipal per portar el Nadal a tots els districtes de la ciutat.

Per part seua, el president de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, ha emfatitzat l'objectiu de dinamitzar la zona del Port durant tot l'any, oferint una varietat de propostes per a totes les edats. Ha destacat la integració port-ciutat i ha anunciat l'encesa de la il·luminació nadalenca en el Port, incloent-hi la decoració de l'Edifici Morú com a novetat enguany. Les entrades per als espectacles estaran disponibles a partir del dilluns 11 a les 12 del migdia en entertiket.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto