Benicàssim fixa els grans projectes per als pròxims 4 anys

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el seu equip han delineat huit grans projectes que es duran a terme en els pròxims quatre anys

Successos 09 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
PHOTO 1

Estos projectes abasten diverses àrees, des d'infraestructures fins a serveis, amb l'objectiu de transformar la ciutat i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

Entre els projectes destacats es troben:

1. Posada en marxa del CEAM (Centre Especial d'Atenció a Majors): Un centre destinat a l'atenció de les persones majors de la localitat.

2. Redacció de la III Fase de la CV-149: Esta fase connectarà l'Avinguda Mohíno amb el Bulevard, millorant les infraestructures viàries.

3. L’Espai dels Lletres: Construcció d'una nova biblioteca al costat del Espai de la Música, proporcionant un espai cultural essencial.

4. Execució del multifuncional: Un projecte que busca la creació d'un espai polivalent per a diverses activitats.

5. Vigilància perimetral per a la detecció d'incendis: Implementació de mesures per a la detecció precoç d'incendis en urbanitzacions de muntanya.

6. Pla Viu: Estudi de la millor fórmula per a dur a terme un pla de lloguer de pisos assequibles per a joves.

7. Projecte "Benicàssim, Ciutat Esportiva": Elaboració d'un projecte destinat a enfortir la infraestructura esportiva a la ciutat.

L'alcaldessa subratlla que l'any 2024 serà el punt de partida per a iniciar els tràmits necessaris per a executar estos projectes al llarg de la legislatura, treballant amb comptes municipals sostenibles i rigoroses.

Estos projectes representen una visió integral per al desenvolupament i el benestar de Benicàssim, abordant àrees clau per a la comunitat i fomentant un creixement equitatiu i sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto