Nules reobrirà l'ambulatori i la farmaciola de les platges

També es posarà en marxa el servei de socorrisme a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia

General 29 de junio de 2020 María Sáez
IMG_3178

Com cada any el pròxim dimecres, 1 de juliol, s’obriran el consultori mèdic i la farmaciola de les platges de Nules. Uns serveis que es prestaran   fins   al   31   d’agost   i   que   com   a   novetat,   aquest   any, comptaran amb els corresponents protocols davant la Covid-19.

En concret, el consultori mèdic estarà obert en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores, i estarà atés per un profesional mèdic, un d’infermeria i un d’administració. Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que «des de la conselleria de Sanitat s’està fent un gran esforç per cobrir les necessitats de les poblacions marítimes dotant de personal i material les consultoris de les platges com és el cas de Nules. Així al llarg d’aquests mesos d’estiu aquest servei estarà en funcionament a les nostres platges, a més cal recordar que se seguiran els mateixos protocols Covid-19 que actualment hi ha al Centre de Salut, per tant es prioritzarà l’atenció telefònica per a casos no urgents. No obstant això, el servei d’urgències al Centre de Salut del poble continua sent de 24 hores», matisa la regidora de l’àrea, Susana Tusón. 

Per   la   seua   banda,   l’horari   de   la   farmaciola   serà   de  dilluns  a divendres, de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.30 a 13.30 hores.

Per altra banda, també dimecres 1 de juliol es posarà en marxa el servei de salvament i de socorrisme a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia, que a l’igual que s’ha fet a la platja de Les Marines el passat 10 de juny el dispositiu de socorrisme estarà basat, aquest any, amb els informes tècnics que emeten les autoritats sanitàries, «per tant a partir de  dimecres totes les  platges  de  Nules  tindran servei  de socorrisme encara que demanem a les persones usuàries de les platges  molta autoprotecció,  que  segueixquen les  recomanacions sanitàries i mantinguen les distàncies de seguretat», comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

Cal recordar  que  la  regidoria  de  Platges  ha  elaborat  un Pla  de Contingències en el que s’avaluen els rics de contagi en les platges i contempla també les accions per a minimitzar-los, seguint sempre les recomanacions   de  la   Guia   de   Platges   Segures   de   la   Comunitat Valenciana i de les autoritats sanitàries.

Te puede interesar
Lo más visto