Jornada de neteja en la platja del Serradal a Castelló

La campanya Celebrem amb la Natura organitzada per l'Ajuntament de Castelló conscienciarà este diumenge 5 juliol contra l'ús de plàstic

General 30 de junio de 2020 REDACCIÓ
29-06-2020-celebrem-la-natura_xl
ElPeriodic.com

Celebrem amb la Natura, la campanya que organitza la Regidoria de Transició Ecològica junt amb l'empresa d'ecoturisme d'Itinerantur, durà a terme este diumenge 5 de juliol una jornada de neteja i estudi de plàstic en la platja del Serradal.

Es tracta d'una iniciativa amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic, que tractarà de conscienciar contra l'ús d'este residu. La jornada començarà a les 11 hores del diumenge amb la neteja de la platja i una activitat divulgativa sobre l'impacte del plàstic en l'ecosistema marí. Posteriorment, es durà a terme un taller de pintura de bosses reutilitzables, que els participants es podran portar a casa per a evitar l'ús constant de noves bosses de plàstic.

A més la jornada del diumenge també ajudarà a posar en valor la microrreserva de flora de la platja de Serradal, la declaració de la qual va ser aprovada fa un any. Els interessats a participar en la jornada poden inscriure's a través de lla web www.naturacastello.es. Per a complir la normativa sanitària, l'assistència estarà limitada a 30 persones i els participants hauran de portar màscara i complir la distància de seguretat  de 1,5 metres. A més l'organització facilitarà hidrogel als participants.

Celebrem amb la Natura naix amb l'objectiu de donar a conéixer la riquesa natural de Castelló. Per a això es duran a terme altres 14 activitats fins a final de 2020, com a tallers, jornades de divulgació, rutes de senderisme o de cicloturismo.  Concretament al juliol i setembre se celebraran tres activitats que havien sigut ajornades per l'Estat d'Alarma: una  orientación astronòmica en el Planetari (17 de juliol) , una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d'agost) i un dia de conscienciació contra el soroll (5 de setembre) .

Te puede interesar
Lo más visto