El Club Atletismo Playas de Castelló ha rebut la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu

El Comitè Olímpic Espanyol reconeixent la seva destacada tasca i contribució al món de l'esport olímpic

Esports 20 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3646

Aquesta condecoració es suma a altres distincions prèvies, consolidant el llegat de més de 40 anys d'història del club, que inclou reconeixements com la Placa de Bronze al Mèrit Esportiu del Consell Superior d'Esports el 2013 i la Placa d'Or al Mèrit Esportiu de la Generalitat Valenciana el 2011.

La Placa Olímpica arriba en un moment d'èxit per al Playas de Castelló, amb tres títols de Campions d'Europa absoluts al 2023 i 15 anys com el millor club masculí d'atletisme espanyol, segons la Real Federació Espanyola d'Atletisme. Al llarg de la seva història, el club ha aconseguit 326 títols nacionals en competicions per clubs i, al 2023, els atletes del club van obtenir 225 medalles individuals en campionats d'Espanya, amb 79 atletes sent internacionals amb les seves respectives seleccions.

Amb una intensa temporada internacional en l'horitzó, que inclou el Campionat del Món en pista coberta, el Campionat del Món de creu, el Campionat d'Europa a l'aire lliure i els Jocs Olímpics de París el 2024, el Club Atletismo Playas de Castelló continua demostrant la seva excel·lència i dedicació a l'atletisme.

Te puede interesar
Lo más visto