El Director General de Diversitat de la Generalitat Valenciana assegura que treballarà de manera coordinada i transversal

Soriano busca la coordinació entre Generalitat, diputació, ajuntament i entitats

Entrevistes 30 de enero de 2024 Redacció Redacció

Stephane Soriano, Director General de Diversitat de la Generalitat Valenciana ha visitat hui el plató principal de Televisó e Castelló acompanyat de Jordi Pilar, President de l'Associació LGTBIQ+ de Castelló i també per Diego Morente, agent de la Policia Local UDIS de Castelló.

Durant l'entrevista en el plató del magazine Ó24, Soriano ha remarcat que començarà a treballar de manera transversal entre conselleries i a més també desitja fer-ho de manera coordinada entre entitats, ajuntament, diputació i Generalitat, perquè assegura "apostar per la diversitat i llibertat".

D'altra banda, el Director General ha remarcat la seua presència hui en la capital de la Plana amb la finalitat de mantindre una reunió en la qual calendarizar esdeveniments, tindre en compte dies destacats i també la posada a punt de diferents esdeveniments. Com a exemple marca la celebració del Dia Mundial contra l'Homofòbia.

Per part seua, l'agent Diego Morente ha recalcat dues importants dades que afecten les persones pertanyents al col·lectiu LGTBIQ+ assegurant: “En 11 països del món existix la pena de mort i en 70 països la pena de presó per ser persona LGTBIQ+”.

Per part seua, el president de l'Associació LGTBIQ+ de Castelló reafirma en la que és la seua col·laboració setmanal en Televisió de Castelló la necessitat de visibilitzar estes dades i tindre en compte les necessitats del col·lectiu.

Te puede interesar
Lo más visto