Els atletes del Facsa Playas de Castelló van destacar amb victòries i podis a nivell individual en el campionat d'Espanya

Aquest va ser celebrat per federacions autonòmiques a Getafe

Esports 30 de enero de 2024 Ernesto Biremberg Ernesto Biremberg
IMG_4442

En la categoria absoluta, Thierry Ndikumwenayo, després d'obtenir la nacionalitat espanyola el 2023, va aconseguir el seu primer títol de campió d'Espanya. En la mateixa categoria, Miguel Angel Martínez Chazarra es va proclamar campió per segon any consecutiu, i Víctor Ruíz va obtenir la novena posició, contribuint a la victòria de la selecció valenciana en la classificació per federacions.

En la categoria sub23, Claudia Corral es va coronar com a campiona en una emocionant cursa, i en el relleu mixt, Mohamed Reda va aconseguir la segona posició juntament amb els seus companys. En sub20, Mesfin Escamilla va obtenir l’or, mentre que en sub18, Mónica Guijarro i Nadia Soto van pujar al podi com a segona i tercera respectivament, en una ajustada competició.