Víctor Ruiz, entre els 10 primers classificats durant el Campionat d'Espanya de Cross

La federació valenciana aconseguix un bon lloc en la classificació

Esports 01 de febrero de 2024 Redacció Redacció

L'equip d'atletisme Facsa Playas de Castellón participa de manera setmanal en el programa Ó24 de Televisió de Castelló. És un equip amb gran reconeixement a nivell nacional i internacional i que compta amb atletes de gran nivell.

Esta setmana coneixem a l'atleta Víctor Ruiz, qui participe el passat cap de setmana en el Campionat d'Espanya de Cross, on es va fer amb la novena posició. Entre els seus molts altres títols també destaca el d'atleta mundialista en 3.000 obstacles, perquè l'esportista va completar els 3.000 obstacles amb un temps de 8.14,41 en la Lliga de Diamant de Mònaco. El que suposa la marca mínima per als Jocs Olímpics de Paris 2024.

L'equip d'atletisme que alça el nom de Castelló, acumula nombrosos premis i reconeixements. Ruiz destaca: “Facsa Playas de Castellón és present en el territori nacional al 100% i també a Europa és part de la referència dels clubs d'atletisme”.

Durant la prova del Cross del passat cap de setmana, Víctor Ruiz assegura haver complit els seus objectius: “vaig aconseguir el meu objectiu d'estar entre els 10 primers”. D'esta manera va ajudar a eixa suma de punts de la federació valenciana, la qual va quedar molt ben parada gràcies als seus corredors.

De moment, l'atleta professional Víctor Ruiz pensa continuar entrenant i millorant dins de l'atletisme, però cara al futur té pensat dedicar-se a la docència: “Mai digues mai, però ser entrenador en el futur no és el que més em crida, tinc pensat dedicar-me a la docència”.

Te puede interesar
Lo más visto