El Patronat de Turisme, junt amb el Gremi de Forners, presenta la jornada dels "Ximos"

En aquestes 40 fleques de Castelló oferiran degustacions d'aquest producte des del 5 fins al 18 de febrer, a preus especials

Gastronomía 05 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4551

La iniciativa busca posar en valor la qualitat i tradició dels productes locals de fleca i pastisseria, promocionant la gastronomia artesanal de la ciutat. La jornada dels "Ximos" és la primera de les quatre planificades per aquest any, en les quals es destacaran altres productes emblemàtics de la regió. L'objectiu és posicionar Castelló com un referent gastronòmic.

La jornada dels "Ximos" es presenta com un destacat esdeveniment gastronòmic a Castelló, impulsant la qualitat i tradició dels productes locals de fleca i pastisseria. Aquesta iniciativa, en col·laboració amb el Gremi de Forners, forma part d'un conjunt de jornades que busquen promoure la gastronomia artesanal de la ciutat. La diversitat d'aquestes activitats contribueix a posicionar Castelló com un referent culinari, atreient tant a residents com a turistes interessats a descobrir i gaudir de les delícies locals.

Te puede interesar
Lo más visto