Vaga d'agricultors a tota Espanya, amb talls de carreteres també a la província de Castelló

Els agricultors i ramaders es manifesten en contra de les polítiques agràries

General 06 de febrero de 2024 Redacció Redacció

El sector primari del nostre país està en crisi. Aquesta és la raó per la qual avui mateix ha començat la vaga indefinida d'agricultors i ramaders produint talls en les principals carreteres i autovies del país. Avui han estat els propis agricultors de manera independent els que s'han manifestat demanant canvis en les polítiques europees, nacionals i de Comunitats Autònomes perquè puguin seguir produint. Es queixen de la desigualtat de condicions que pateix el producte nacional davant del que s'importa de l'estranger a més de les nombroses mesures que se'ls imposen des de la Unió Europea i l'Agenda 2030, mesures que afirmen que només busquen acabar amb el treballador del sector primari.

Els agricultors de la província de Castelló han tallat diverses vies i han fet soroll per protestar i també conscienciar la ciutadania que si a ells no els deixen treballar i els camps es perden, els altres no mengen. Els manifestants busquen solucions immediates i ser escoltats.

Demà està previst que tornin les protestes i a més existeix la possibilitat que a partir del dia 10 el sector del transport s'uneixi a la causa amb una altra vaga indefinida.

Te puede interesar
Lo más visto