Segona jornada de protestes, els llauradors i ramaders són desallotjats abans d'hora

Tampoc s'ha permés als tractors arribar al port de Castelló

Successos 07 de febrero de 2024 Redacció Redacció

Les protestes del sector primari de tot el país continuen, igual que a la província de Castelló on durant la protesta d'este matí s'han bloquejat els accessos al Port de Castelló mitjançant una manifestació secundada per La Unió Llauradora i Ramadera. 

Carles Perís, Secretari General de La Unió de Llauradors i Ramaders ha sigut desallotjat de la manifestació davant les cameres de Televisió de Castelló on també ha reivindicat la dimissió de la subdelegada del Govern per la seua passivitat i falta de suport cap al sector.

Els manifestants es trobaven asseguts en el sòl davant l'entrada a Port Castelló quan la Policia Nacional els ha desallotjats abans de l'hora prevista. Peris denuncia estos fets al·legant que era una manifestació legal i que tenien els permisos pertinents per a fer-la.

Durant la concentració s'ha col·locat una barrera de cartons, fusta, taronges i pneumàtics als quals se'ls ha pres foc. La tractorada, també part d'esta manifestació, ha eixit des de la localitat de Cabanes a les 8:30 hores del matí i des de Betxi a les 10:00 hores. La tractorada ha arribat a la ciutat de Castelló, però se'ls ha prohibit arribar al port.

Les accions reivindicatives del sector primari continuaran al llarg del mes de febrer fins al dia 23 per diferents punts de tot el país.

Te puede interesar
Lo más visto