El regidor de Mobilitat Cristian Ramírez demana disculpes per no haver pagat a temps les multes d'estacionament

Ramírez continuarà com a regidor malgrat que l'oposició demanava la seua dimissió

Política 09 de febrero de 2024 Redacció Redacció
be54d163-bc8f-4b0a-975e-cd072a3c1e25

Aquest matí se celebrava un ple extraordinari a causa de la denúncia pública per part del PSPV-PSOE en l'últim ple ordinari de que el regidor de mobilitat, pertanyent al Partit Popular, acumulava suposadament més de 160 sancions d'estacionament a la zona blava de la ciutat. Durant el ple, Cristian Ramírez ha desmentit la xifra i s'ha disculpat per no haver abonat les seues sancions a temps ja que afirma que 'no hi ha justificació ni és estètic'. 

A més, assegura que eixa informació era privada i que sent que hi ha contra la seua persona una 'cacera injustificada'. Referint-se també a la denúncia que va realitzar el PSPV-PSOE acusant-lo d'haver realitzat les pintades de 'CorruPSOE' en les pancartes de propaganda política que hi havia situades per la ciutat durant el període electoral. Per la seua part, la portaveu del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha acusat l'alcaldessa Begoña Carrasco de protegir al regidor Cristian Ramírez i ha argumentat que 'hauria hagut de dimitir fa dies'. També Jorge Ribes, integrant del partit en l'oposició i exregidor de mobilitat ha fet al·lusió a que els integrants del govern municipal han estat 'defensant l'indefensable' durant l'última setmana. 

D'altra banda, Ignaci García, portaveu de Compromís ha seguit la línia de la portaveu socialista demanant la dimissió del regidor de mobilitat. Finalment, el portaveu del PP, Sergio Toledo, ha agraït al seu company de govern Cristian Ramirez haver demanat disculpes i s'ha dirigit a l'exregidor Jorge Ribes per afirmar que durant la seua legislatura va ser 'incapaç de traure una ordenança de mobilitat de la qual ja hi havia un esborrany del seu predecessor' i va deixar el 'contracte de Bicicast caducat 6 mesos abans de marxar'. 

Cristian Ramírez durant el seu últim torn de paraula ha afegit: 'Han volgut desacreditar-me una vegada i una altra, embrutar la meua imatge una i una altra vegada'. A més, justifica que açò es deu a que fa anys, quan Jorge Ribes encara era regidor de mobilitat, va realitzar un concurs de bons de mobilitat gratuïts i el propi Ribes va ser un dels agraciats. L'actual regidor Cristian Ramírez ho va denunciar públicament sent ell el president de 'Noves Generacions'. El que assegura, li porta a pensar que Ribes ha estat aquest temps 'pensant com tornar-li-la'.

Te puede interesar
Lo más visto