El Ajuntament de Castelló, liderat per l'alcaldessa Begoña Carrasco, es suma al dol nacional en honor als dos Guàrdies Civils morts

En un gest emotiu, l'equip de govern expressa el seu més sentit condol i solidaritat amb els familiars i éssers estimats dels caíguts

General 12 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4707

La pèrdua d'aquests valents agents en el compliment del seu deure és un cop dolorós per a tota la comunitat, i des del consistori es pretén transmetre el profund afecte, respecte i gratitud cap a ells i les seves famílies en aquests moments difícils.

El regidor de Seguretat, Antonio Ortolà, subratlla el compromís inquebrantable de Castelló amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat. Reafirma que sempre estaran al costat de qui arrisca les seves vides per la seguretat i el benestar de tots els ciutadans. Aquest tràgic succés és un recordatori de la valentia i el sacrifici que caracteritza el servei de les forces de l'ordre, i Castelló rendeix homenatge a la seva dedicació i entrega.

L'Ajuntament convida la ciutadania a un minut de silenci en memòria dels Guàrdies Civils morts, com a mostra de respecte i reconeixement al seu servei i sacrifici. És un moment per reflexionar sobre el compromís i l'entrega d'aquells que donen la seva vida per protegir la seguretat i la pau de la societat. Castelló s'uneix en unió i solidaritat davant aquesta trista pèrdua, honorant el llegat dels valents agents caiguts.

Te puede interesar
Lo más visto