La 16ª edició de la MediterraneanTri torna a Castelló com a gran aposta de l'esport a la provincia

La regidora d'Esport, Maica Hurtado, acompanyada per les ediles de Turisme i tinent d'alcaldia del Grau, ha presentat el cartell amb un vídeo promocional

Esports 13 de febrero de 2024 Redacció Redacció
0cae933b-f626-49e3-9b3a-ecf7fa148faf

Aquest esdeveniment multitudinari ofereix una varietat de modalitats, que inclouen Sprint, Super Sprint i Distància Olímpica, obrint les portes tant als atletes més experimentats com als que estan donant els seus primers passos en el món del triatló. A més, es pot participar tant de manera individual com en parelles, fomentant així la participació i el companyerisme entre els competidors.

Vanesa Huesca, presidenta de Triatló de la Comunitat Valenciana, ha subratllat la rellevància d'un esdeveniment d'aquesta envergadura, que no només promou la pràctica esportiva d'alt rendiment, sinó que també potencia el turisme local en atraure esportistes i espectadors de diferents parts de la regió i del país.

La combinació del turisme amb l'excel·lència esportiva converteix la MediterraneanTri en un esdeveniment emblemàtic que contribueix al desenvolupament i la promoció de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto