L'Ajuntament d'Onda està promocionant la conciliació familiar amb una nova edició de l'Escoleta de Pasqua

Aquesta està dirigida a nens de tercer d'Infantil fins a sisè de Primària al CEIP PIUS XII

Educació 24 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4809

Aquesta iniciativa, vital per a moltes famílies del municipi, es durà a terme els dies 28 de març i 2, 3, 4 i 5 d'abril, amb un horari de 9.00 a 13.00 h, i serveis d'acollida matinada i vespertina.

La regidora d'Educació i Formació, María Ojeda, va destacar: "Estem compromesos a proporcionar opcions que faciliten la vida de les famílies ondenses, i l'Escoleta de Pasqua és un clar exemple del nostre esforç per promoure la conciliació familiar. Hem dissenyat una programació variada que combina aprenentatge i entreteniment per al gaudi dels més petits".

Les inscripcions es poden realitzar del 26 al 29 de febrer de forma telemàtica o presencial els dies 26 i 28 a la Casa de la Cultura. Els detalls d'admissió es publicaran a www.onda.es el 4 de març, i la matrícula haurà de formalitzar-se del 11 al 17 de març. El preu del servei de cinc dies és de 18,00 euros, amb descomptes per a segons germans i famílies nombroses, monoparentals, d'acollida o amb educador.

Per a més informació sobre la programació completa, es pot consultar a www.onda.es o a mediterraneagestion.es. A més, abans de l'inici, hi haurà una sessió informativa el dimecres 20 de març a La Cassola (Casa de la Cultura) a les 19.30 h.

Te puede interesar
Lo más visto