Mor Daniel Llorens, reconegut periodista castellonenc

La tràgica notícia es coneixia a primera hora d'este mateix matí

Successos 19 de febrero de 2024 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2024-02-19 at 20.35.46

Castelló es despertava de dol en el matí de hui en conéixer la pèrdua del periodista castellonenc Daniel Llorens Vidal als 59 anys d'edat. Llorens ha mort a l'hospital este matí després de patir una parada cardíaca.

Daniel Llorens és un reconegut periodista castellonenc que ha dedicat tota la seua vida a la processó passant per nombrosos mitjans de comunicació. En els últims anys s'ha centrat molt més en la comunicació del sector tauleller de la província i també en els gabinets de comunicació de diferents ajuntaments com Sant Joan de Moró, Les Useres, la Vall d'Alba o Canet lo Roig. Actualment també treballava per a l'equip de comunicació de la Diputació de Castelló presidida per Marta Barrachina.

Es tracta d'una persona molt volguda en el món de la comunicación, el sector tauleller i també al llarg de tota la Província de Castelló, en la qual ha dedicat tota la seua vida a l'ofici del periodisme.

La vetla tindrà lloc demà dia 20 de febrer a partir de les 16:00h a la sala 1 del Nou Tanatori de Castelló, situat en l'Avinguda Germans Bou. La cerimònia se celebrarà el dimecres 21 de febrer a les 11:00h en la Catedral de Santa María.

Te puede interesar
Lo más visto