Marta Barrachina ha augmentat la inversió destinada a impulsar els 135 municipis fins a assolir els 65,4 milions d’euros

Aquest increment inclou un augment significatiu del Fons de Cooperació, triplicant-lo amb una inversió de gairebé 15 milions d'euros

Economía 23 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4864

Aquest fons representa el 32,5% del pressupost total, demostrant el compromís de la Diputació amb el benestar i el desenvolupament de tots els veïns. A més, s'han destinat recursos addicionals per agilitzar l'entrega d'ajuts i abordar necessitats específiques en àrees com energia, carreteres, gestió de residus i serveis d'emergència. Aquest enfocament integral busca millorar la qualitat de vida a tota la província i reforçar l'economia local.

L'increment significatiu de la inversió per part de la Diputació Provincial de Castelló, liderada per Marta Barrachina, mostra un ferm compromís amb el desenvolupament integral dels 135 municipis de la província. L'increment del Fons de Cooperació i l'assignació de recursos addicionals per abordar necessitats específiques demostren una voluntat real de respondre a les demandes dels ciutadans i d'impulsar el progrés econòmic i social en tota la regió.

Aquest enfocament integral i proactiu reflecteix el compromís de l'administració provincial amb el benestar de tots els veïns i amb el reforçament de les comunitats locals.

Te puede interesar
Lo más visto