La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real ha dut a terme recentment treballs d'adequació i eliminació de passos elevats de vianants

Això forma part del seu compromís amb la millora de la seguretat viària

General 26 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4882

Aquestes accions tenen com a objectiu principal prevenir inundacions i millorar la circulació de l'aigua en casos de pluges intenses.

Específicament, s'han eliminat dos passos elevats, un situat davant de l'Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner i un altre prop de la sèquia i el parc de la Glorieta del 20 de Febrer. Aquesta mesura permetrà que l'aigua de pluja flueixi de manera més eficient cap als col·lectors de major capacitat, que compten amb un diàmetre de 600 mm.

L'eliminació d'aquests passos elevats no només contribuirà a millorar el drenatge d'aigües pluvials, sinó que també ajudarà a garantir la seguretat dels vianants en eliminar obstacles en el seu recorregut per la ciutat. A més, aquestes accions reflecteixen el compromís de l'Ajuntament de Vila-real amb la planificació urbana sostenible i la gestió adequada dels recursos hídrics en benefici de tota la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto