Castelló ha llançat una convocatòria de beques per a estudiants interessats a cursar els seus estudis al Centre d'Iniciació Tècnica Esportiva

Aquesta estarà disponible al centre de Penyeta Roja durant el curs acadèmic 2024-2025

General 26 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4883

La diputada de Penyeta Roja, María Tormo, va destacar la qualitat educativa i esportiva del CITD, ressaltant el seu enfocament integral en la formació dels alumnes. Va convidar als joves esportistes de la província a formar part d'aquesta experiència educativa única.

El procés de selecció constarà de diverses fases, incloent la presentació de sol·licituds i documentació, seguit de proves físiques relacionades amb l'atletisme. Tormo va subratllar que aquesta iniciativa ofereix una oportunitat excepcional per als apassionats de l'esport, proporcionant-los els recursos necessaris per a assolir les seves metes. Va destacar que gràcies al CITD, molts joves esportistes han aconseguit l'èxit en diverses disciplines.

Els resultats de les proves físiques es publicaran a la web del centre i es convocarà a una reunió informativa per als aspirants admessos. Tormo va concloure destacant el compromís de l'equip de govern de la Diputació de Castelló en fomentar el desenvolupament del CITD i oferir als joves de la província l'oportunitat de créixer en l'esport i aprendre valors com l'esforç i el companyonia.

Te puede interesar
Lo más visto