Decocer participa novament en CEVISAMA 2024, destacant amb noves propostes que fusionen elegància, tradició i contemporaneïtat

Aquesta és reconeguda pel seu disseny exclusiu d’ taulells a mida de petit format

General 26 de febrero de 2024 Redacció Redacció
Zellige Marine_10x10_5x20_Decocer

En aquesta edició, el protagonisme recau en el format 5x50 cm., oferint una àmplia varietat d'efectes, dissenys i acabats. Destaquen les col·leccions Elysian, Ethereal, Rougemont i Chic, cadascuna amb el seu estil únic i expressivitat material.

El format estrella, les lames de 5x50 cm., permet crear patrons geomètrics únics i ofereix versatilitat en la seva col·locació, tant vertical com horitzontalment. A més, Decocer presenta una gamma de monocolors sòlids, dissenyats a mida pels seus clients, amb una àmplia gamma cromàtica i possibilitat de personalització il·limitada.

La col·lecció Varenna destaca per la seva connexió amb la naturalesa, incorporant elements terrosos i argilosos per crear espais que promouen la calma i el benestar. També es renoven les gràfiques aplicades en peces hexagonals i de format tradicional 20x20 cm., combinant el gris cimentós amb colors tendència com el burdeus, el marí i l'oliva, generant rosasses i estrelles decoratives.

Una altra novetat són les zellige en multiformats, incorporant peces rectangulars de 5x20 cm. juntament amb les quadrades de 10x10 cm., permetent combinacions infinites en mesclar geometries, mides i colors. Amb aquestes propostes, Decocer continua destacant com a referent en disseny ceràmic, oferint solucions innovadores i de qualitat per al sector.

Te puede interesar
Lo más visto