El Comité Olímpic Espanyol ha reunit els patrocinadors de la II Cursa de les Empreses Cambra de Comerç Castelló

Això ha tingut lloc en un acte celebrat a la mateixa Cambra de Comerç de la ciutat

General 01 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4953

Manuel Parga, Director de Màrqueting del Comité Olímpic Espanyol, ha impartit una formació exclusiva per als patrocinadors i col·laboradors d'aquesta cursa.

La Cursa de les Empreses Cambra de Comerç Castelló és el primer esdeveniment esportiu de la província que compta amb el segell de sostenibilitat del Comité Olímpic Espanyol, la qual cosa representa un important assoliment per a l'esport local. Manuel Parga ha destacat la importància de fomentar un esport inclusiu i responsable amb el medi ambient, subratllant que l'educació i la divulgació són fonamentals per aconseguir aquest objectiu.

Durant la formació, s'ha explicat que obtenir aquest segell implica que les accions relacionades amb l'esdeveniment han de ser respectuoses amb l'entorn i alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Saúl Brand, l'empresa organitzadora de la cursa, ha repassat totes les accions realitzades en les edicions anteriors per complir amb aquests objectius.

S'ha destacat el valor del treball conjunt entre Saúl Brand i els patrocinadors per convertir la Cursa de les Empreses Cambra de Comerç Castelló en un projecte sostenible a llarg termini. A més, s'ha ressaltat el retorn positiu que tenen les empreses que recolzen esdeveniments amb el segell d'esdeveniment esportiu sostenible del Comité Olímpic Espanyol, augmentant el seu valor i la seva responsabilitat social corporativa.

Manuel Parga ha elogiat el treball realitzat per Saúl Brand en l'organització de la cursa i ha destacat la importància de seguir millorant any rere any per garantir que les activitats esportives siguin sostenibles en tots els nivells.

Te puede interesar
Lo más visto