Onda es convertirà en l'epicentre d'un destacat esdeveniment europeu centrat en el desenvolupament urbà sostenible

En aquest esdeveniment, autoritats municipals de nou països intercanviaran experiències i aprenentatges clau

General 09 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5101

L'objectiu principal serà observar de prop i aprendre de les bones pràctiques en desenvolupament urbà sostenible, especialment pel que fa a la regeneració verda, un àmbit en el qual Onda ha aconseguit avanços significatius amb projectes emblemàtics com el Pulmó Verd i els Horts Intergeneracionals.

La alcaldesa de Onda, Carmina Ballester, va destacar la importància d'aquests trobades com una valuosa oportunitat per a reforçar la col·laboració entre municipis i enriquir-se mútuament en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible. Ballester va ressaltar el compromís d'Onda en abordar els reptes ambientals i promoure projectes sostenibles, expressant l'entusiasme per compartir les experiències locals i aprendre de les pràctiques exitoses d'altres municipis.

L'agenda de l'esdeveniment inclourà recorreguts per projectes clau com el Pulmó Verd i els Horts Intergeneracionals, així com tallers en llocs estratègics com el Centre de Dia de l'ONG Quisqueya i la factoria cultural La Campaneta. S'espera que aquests intercanvis contribueixin significativament a fomentar la regeneració verda i la participació ciutadana, impulsant així el desenvolupament urbà sostenible a tota Europa.

Te puede interesar
Lo más visto